Страници

Пазаруване от iHerb

Още ли купувате добавки на супер надути цени от българските онлайн магазини?! В Айхерб цените са двойно по-ниски, дори като прибавите 4$ доставка до БГ. Сравнете цените на продуктите на доказаните марки NOW Foods, Doctor's BEST, 21 century, Natrol със същите на българският пазар. Обещавам ви да се почувствате доста тъпо като разберете колко много пари сте плащали до сега за тях в БГ. Много хора дори ги купуват от Айхерб и ги препродават в OLX. Освен това всеки ден има промоции на десетки продукти като намаленията са от 30 до 80%. Към всяка поръчка може да добавите и безплатен продукт или мостра, а при първа поръчка от там ползвате 5 или 10$ намаление.

Трибойска програма за лежанка "Система номер 2" на Суровецкий

Това е "Система номер 2", която е продължение на популярната програма за лежанка "Система номер 1" на заслужилия руски треньор и рекордьор Аскльод Суровецкий. Тук, за разлика от първата сиситема, няма серии с пауза на гърди или серии с трупче (дожим). Движението е стандартна лежанка.

  • Тренира се през ден (най-много два дни ако сте много уморени или нещо е възприпятствало възстановяването ви)
  • Движението е стандарно бутане от лег, без пауза
  • Тежестта на лоста се изчислява като процент от максималния опит, който сте успели да направите в последната 12-та тренировка на "Система номер 1"


Споделяйте резултатите си в коментарите под статията ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар