Страници

Пазаруване от iHerb

Още ли купувате добавки на супер надути цени от българските онлайн магазини?! В Айхерб цените са двойно по-ниски, дори като прибавите 4$ доставка до БГ. Сравнете цените на продуктите на доказаните марки NOW Foods, Doctor's BEST, 21 century, Natrol със същите на българският пазар. Обещавам ви да се почувствате доста тъпо като разберете колко много пари сте плащали до сега за тях в БГ. Много хора дори ги купуват от Айхерб и ги препродават в OLX. Освен това всеки ден има промоции на десетки продукти като намаленията са от 30 до 80%. Към всяка поръчка може да добавите и безплатен продукт или мостра, а при първа поръчка от там ползвате 5 или 10$ намаление.

Силата преди всичко! Защо?

Може да бъдете каквито пожелаете - бойци ,атлети, мускулети типве, но на първо място трябва да сте силни!

"Силата е основата за развитието на всички други физически качества", казва професор Леонид Матвеев. Тя винаги е приоритетна и трябва да се развие преди издръжливостта, гъвкавостта и специалните умения. Станете ли един път силни, всичко друго се постига с много по-малко усилия!

Докато не постигнете едно задоволително ниво на сила, няма смисъл да влагате времето и усилията си в развитие на другите качества. Науката и опита са доказали, че дори в спортовете  където издръжливоста е най-важна (ултра маратон) тези, които нямат силова основа, никога не успяват да разкрият истинския си потенциал. Може да сравните силата със съд, който може да събира други течности и вещества, колкото е по-обемист и голям съда, толкова повече издръжливост, гъвкавост, загуба на мазнини и спортни умения, ще побере!

Няма коментари:

Публикуване на коментар